Op zaterdag 29 Oktober 2016 wordt onze jaarlijkse keuring gehouden! Dit jaar in manege Bartels in Marienheem! Ook houden de stamboeken van de Blondes en de Piemonteses daar  hun keuring. Het Herford stamboek komt met een demonstratie groep naar Marienheem.

img-20151020-wa0010

Op de nationale keuring van het Piemontese, Charolais en Blonde d’Aquitaine stamboek zal een ELITE veiling voor jonge vrouwelijke dieren worden georganiseerd. In totaal zullen 10 dieren worden geveild in de leeftijd van 12 tot 30 maanden. De veiling, welke in het begin van het middagprogramma wordt gehouden, is een gezamenlijk initiatief van de drie stamboeken. Alle dieren die ter veiling worden aangeboden nemen ook deel aan de nationale keuring. De nationale keuring met ELITE veiling is op zaterdag 29 oktober 2016 in manege Bartels in Mariënheem.