Beste leden/geïnteresseerden,

Hopelijk heeft u een mooie zomerperiode achter de rug! Het stamboek wilt u hierbij op de hoogte brengen van een aantal actualiteiten. De website van het Charolais stamboek is vernieuwd! We willen u uitnodigen de site (charolais.nl) eens te bezoeken. Als lid van het stamboek kunt u gebruik maken van de website om te melden dat u Charolais dieren te koop aanbiedt en/of bijv. op zoek bent naar fokdieren. Via charolaisstamboek@live.nl kunt u verzoeken om plaatsing van uw vraag of aanbod. Deze week op 8 september wordt het ‘concours des veaux’ te Magny-Cours gehouden. Als u deze keuring aanstaande donderdag wilt bezoeken, kunt u gerust iemand van het bestuur om informatie vragen. Zie op pag. 2 de volledige agenda van de keuringen in 2016 van het Franse Herd Book Charolais. Het bestuur is nog op zoek naar enkele stiertjes voor het opfokstation. Graag hebben wij uw aanmelding uiterlijk de komende week binnen! We hebben dan nog enkele weken voor selectie. De veiling volgt komend voorjaar eind maart 2017. Voor vragen over de voorwaarden kunt u terecht bij Jan Denneboom. Dit najaar worden er geen Charolais stiertjes geveild. Als laatste willen wij hierbij nogmaals een oproep doen voor opgaven voor de nationale keuring op zaterdag 29 oktober 2016 die we willen organiseren te Mariënheem. De opgaven moeten voor 20 september bij het Stamboek binnen zijn. Zie de e-mails en de bijlagen van het stamboek u toegezonden op 13 juli en 30 augustus 2016.
Met vriendelijke groet,

Het bestuur van het Nederlandse Charolais Stamboek.
Peter van Nieuwenhuijzen – 06 – 2883 6094
Jan Denneboom – 0570 – 651 259
Dirk Blaauboer – 06 -1337 9162
Henk Ulfman – 06 – 2911 1040
Elly Vink