Verslag Keuring Mariënheem 2016

Verslag Keuring Mariënheem 2016

Trots op ons Stamboek!

Manege Bartels in Mariënheem was dit jaar onze locatie voor de nationale keuring. Samen met het Blonde, Piemontese en Hereford stamboek waren we daar aanwezig. Op ons gemak hebben we onze keuring doorlopen en genoten van mooie Charolais dieren. Het jury woord kwam dit jaar van dhr. Adri van der Vaart. Voor koffie, koek en  het passen van een echte Charolais bodywarmer/ overal kon u terecht bij de dames José Mensink en Jacolien Saarloos. Weinig stieren waren erbij dit jaar, gelukkig een vollere ring bij de koeien! ´Helaas weinig dieren, maar de Charolais die er zijn… wat een kwaliteit!!´ aldus onze keurmeester. Algemeen kampioen mannelijk werd; Jackson vd Helenahoeve van eigenaar CR+M van Schie uit Abbenbroek Algemeen kampioen vrouwelijk werd; Esperance vd Helenahoeve van eigenaar P. van Nieuwenhuijzen uit St. Philipsland Wat een rustige dieren.. Onder toeziend oog van Benny Mensink kregen de kampioenen een keurige strik van federatie voorzitter Jos Bolk in hun ´kampioens´ linten! En wat een foto modellen de kampioenen… heel wat plaatjes zijn er geschoten.. ! Leuke PR! Het was een geslaagde en gezellige dag in Mariënheem! Trots, dat zijn we en blijven we op onze Charolais! Hopen op een groter dieren aantal volgend jaar!

Bedankt iedereen voor alle hulp omtrent deze keuring!

2017-11-02T18:34:58+01:00
Ga naar de bovenkant